Articles Comments

HOTELL GDANSK billiga boende alla Gdansk Hotels » ALLA GDANSK HOTELS » Gdansk Airport Hotel Hampton by Hilton

Gdansk Airport Hotel Hampton by Hilton

Vid Lech Walesas flygplats i Gdańsk bygger man första hotell – Hilton Hampton Gdansk Airport Hotel Den länge väntad investering invigs 2013 – ett år efter bygget av en ny terminal är klart. En ny väglänk, så kallade Trasa Slowackiego (Slowackiegoleden), kommer att förbättra kommunikationer med ett nytt affärs- och logistikcentrum.

Hampton by Hilton i Gdansk ska bli ett tvåstjärnigt hotell och kommer att fylla en brist på hotell- och övernattningsmarknaden i Trestad. Flygplatsen i Gdańsk utvecklar sig dynamiskt. I fjol reste över 2 miljoner passagerare till och från Gdańsk och det betyder att prognoser för hotellet ser lovande ut. Företag Port Hotel (ett dotterbolag till PPL) är ansvarigt för investering. Firman byggde även hotell Courtyard by Marriott vid Frederic Chopins flygplats i Warszawa och planerar liknande investeringar vid övriga flygplatser i Polen.

Innan man blir en gäst till hotellet i Gdansk kan man kolla hur liknande anläggning ser ut dvs. besöka en flygplats i Liverpool – där man får se att hotellet verkligen jobbar hårt för sina två stjärnor.

 

Varumärket Hampton som även planerade Hotel i Gdansk Airport kommer att bära är inriktat på både affärsresenärer och turister. Den prestigefyllda loggan användes av 17 tusen hotell världen runt.

Written by

Filed under: ALLA GDANSK HOTELS · Tags:

Comments are closed.