Articles Comments

HOTELL GDANSK billiga boende alla Gdansk Hotels » ALLA GDANSK HOTELS » Bryr du dig om kvaliteten på dekorativa textilier på ditt hotell? Upptäck Mairo produkter!

Bryr du dig om kvaliteten på dekorativa textilier på ditt hotell? Upptäck Mairo produkter!

För att attrahera och tillfredsställa kunder måste du bry dig om varje detalj, oavsett om du driver hotell, pensionat eller vandrarhem. Första intrycket påverkas inte bara av placering och utseende av objektet, men också detaljer såsom rummets inredning. 

 

Valen av dekorativa element för enskilda rum bör styras av estetiska och funktionella produkter så att gästerna uppskattar både utseende och praktiska tillbehör. 

köpa textilier online Mairo Svensk design (2)

Enligt de flesta som besöker hotell och pensionat, är textila väldigt viktiga dvs. lakan, gardiner, kuddar och handdukar. Rummets utseende och stil är ofta avgörande om gästen väljer att komma tillbaka till samma hotell. Fullt medveten om dessaargument är tillverkaren av hem och hotelltextilier – svenska företaget Mairo.

Textilier online Mairo Svensk design

köpa  textilier online  Mairo Svensk design shop

Design företaget Mairo satsar inte bara på vackra mönster, färger och modern design, här är det också funktionalitet och kvalité viktig.

köpa  textilier online  Mairo Svensk design shop(1)

Mairo använder sig främst av naturliga vävar, tryckta med miljövänliga färgämnen. Dominerande material är bomull och linne, vilket ge produkterna naturligt och fint utseende. Mairo tillhandahåller även tyger specialanpassade för offentliga miljöer, tyger som är flamskyddade samt blackout.

köpa  textilier online  shop Mairo Svensk design (3)

Den unika kombinationen av Mairo textilier kommer du kunna skapa trivsam miljö för dina gäster.

Textilier online shop  Mairo Svensk design

köpa textilier online Mairo Svensk design shop(1)

Det finns flera fördelar med att välja Mairo textilier, både för gäster och ägare av hotell, med tanke på hållbarhet i tygkvalitén, unika kombinationer med färg och sammansättning av olika design. Fröjd för ögat och nöjda gäster som uppskattar kvaliteten på tyger och eleganta rum. 

 

Kontakt:

Mairo AB
Telegatan 4B
372 22 RONNEBY

+46 457 781 50
webshop@mairo.se

mairo.se

 

Written by

Filed under: ALLA GDANSK HOTELS · Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.